reserveren

Zegt een verblijf in B&B B-eaufort, vlakbij de zee, u wel wat, reserveer dan direct online op onderstaande module.

Klik hier om DIRECT ONLINE te reserveren

Vragen of commentaar

Een reservatie komt tot stand na betaling van een voorschot en een bevestiging. Zijn er nog vragen of heeft u speciale verzoeken dan kan u altijd bij ons terecht.

Tel: +32 (0) 50.70.77.73 / +32 (0) 470.82.23.93 / +32 (0) 484.08.65.74
Email: info@b-eaufort.be

Betaling

Ter bevestiging van een reservatie vragen wij een voorschot ter waarde van de eerste nacht. Vermeld bij de overschrijving duidelijk uw naam en datum van aankomst. Ons rekeningnummer is

Voor internationale betalingen:

IBAN: BE69 0016 4190 7478
BIC: GEBABEBB

Het resterende saldo wordt betaald bij aankomst in cash. Wij accepteren ook Maestro(Bankcontact) en kredietkaarten (Visa en MasterCard).

Annulatie

Bij annulering 7 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering tot 3 dagen vóór de aankomstdatum wordt de eerste overnachting in rekening gebracht. Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt de totale reservering in rekening gebracht.

Indien u de kamer annuleert, minder dan 7 dagen voor aankomstdatum, verliest u het voorschot. Bij annulatie, meer dan 7 dagen voor aankomstdatum, kan het gebruikt worden voor een volgend verblijf of wordt het teruggestort.