info

Onthaal

U kunt inchecken vanaf 15u tot 21u. Wij spreken zowieso steeds een aankomstuur met u af zodat er altijd iemand thuis is om u welkom te heten in B&B B-eaufort. Wij geven u bij aankomst uitleg over de faciliteiten in ons huis.
We hebben toeristische informatie ter beschikking en we stellen graag Knokke-Heist aan u voor. Heeft u vragen over goede restaurantjes, mooie winkels, strandclubs, bezienswaardigheden,fietsroutes,... stel ze gerust. Wij helpen u graag.

Uitchecken

Wij vragen onze gasten uit te checken voor 10u30.

Parking

Wij hebben geen privé parking. U kunt uw wagen voor 5 €/dag parkeren op het Maes-en Boereboomplein, op slecht 400m. van ons huis. Opgelet niet op maandagavond of dinsdagmorgen. Dinsdag is het markt in Heist.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Babybedje of extra bed

Er kunnen extra bedden geplaatst worden in de "Redderstoel" kamer, de "Windsocks" en de "Bronzen Vrouw". Bent u met een gezelschap van 4 personen, raden wij "de Visserskapel" aan.
Voor het babybedje wordt een supplement van 5 € per nacht aangerekend.
Het extra éénpersoonsbed wordt geplaatst voor 25 € per nacht, ontbijt inbegrepen.

Betaling

Ter bevestiging van een reservatie vragen wij een voorschot ter waarde van de eerste nacht. Vermeld bij de overschrijving duidelijk uw naam en datum van aankomst. Ons rekeningnummer is

Internationale betalingen
IBAN: BE69 0016 4190 7478
BIC: GEBABEBB
Het resterende saldo wordt betaald bij aankomst in cash. Wij accepteren ook Maestro(Bankcontact) en kredietkaarten (Visa en MasterCard).

Annulatie

Bij annulering 7 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering tot 3 dagen vóór de aankomstdatum wordt de eerste overnachting in rekening gebracht. Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt de totale reservering in rekening gebracht.

Indien u de kamer annuleert, minder dan 7 dagen voor aankomstdatum, verliest u het voorschot. Bij annulatie, meer dan 7 dagen voor aankomstdatum, kan het gebruikt worden voor een volgend verblijf of wordt het teruggestort.

Tourist Informatie

DEPARTEMENT INTERNATIONAAL VLAANDEREN
Afdeling Toeristisch Ondernemen en Strategische Goederen
Dienst Toeristische vergunningen
Boudewijnlaan 30 bus 80
1000 BRUSSEL
TEL: 0032 2 553 29 50
Email: logies@iv.vlaanderen.be

‘Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van een gastenkamer en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.’