Meer resultaten voor arrangement sterrenrestaurant met overnachting

arrangement sterrenrestaurant met overnachting
 
Culinair arrangement Michelin Culinair arrangemen met ster Culinair arrangement.
Autovakantie Nederland naar Hardenberg met verblijf in het 3-sterren Hotel De Bokkepruik met ontbijt 1x 4-gangendiner in restaurant met Michelinster. Michelinster arrangement Restaurant De Zwaan. Autovakantie Nederland naar Etten-Leur met verblijf in een 3-sterren hotel met ontbijt en 4-gangendiner in restaurant De Zwaan met 1 Michelinster!
logistieke
Culinair genieten.
Genieten van een culinair verblijf betekent dat relaxen en Bourgondisch leven in het middelpunt staan. Naar ieders budget zijn er hotels te vinden waar u in het gastronomisch restaurant de zinnelijke genoegens van topgastronomie kunt ervaren en waar u kan genieten van een uitgekiend gastronomisch arrangement tijdens de week of tijdens het weekend. Gallia biedt hotelarrangementen aan met diners in culinaire restaurants met GaultMillau scores tussen 12 en 195, punten en 1 tot 3 sterren Michelin.
lening
Gastronomische top hotels en restaurants met een Michelin ster in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.
Culinaire hotels in Nederland en België. Hier vindt u een groot aantal culinaire hotels met een restaurant die soms zelfs bekroond zijn met een Michelin ster. De meeste hotels voor een gastronomisch weekendje weg zijn vier en vijfsterrenhotels en viersterrenhotels.
unizo
Gastronomische arrangementen in hotels in Belgie.
Wandelaars en natuurvrienden kiezen voor een culinair arrangement in de Belgische Ardennen of de Duitstalige Oostkantons. Met een hotelarrangement gecombineerd met gastronomie zul je naast de lekkere maaltijden in het Oosten van België ook onder de indruk raken van de gevarieerde landschappen en ander natuurschoon in dit deel van België.
artiesten boeken
Culinaire arrangementen In de wolken tussen de sterren De wereld is Kras.
Met een overnachting in een sfeervol 5 sterren hotel erbij heeft Kras alles tot in de puntjes geregeld. En hoeft u alleen nog maar te genieten van een high tea met hartige hapjes en zoete lekkernijen of een meergangendiner en een avond uitgebreid tafelen. En dan ook nog een lekker verwen ontbijtje de volgende ochtend. Zo maakt een arrangement van een avondje uit een culinair weekendje weg.
parking zaventem luchthaven
Culinaire arrangementen TUI.
Je hoeft niet meer met de auto naar huis dus kun je ook genieten van een wijnarrangement. Dit is niet inbegrepen bij het culinaire arrangement maar vaak wel bij te boeken. Bij elke gang krijg je een zorgvuldig uitgekozen wijn die perfect past bij wat je eet. Dat maakt het diner extra bijzonder. Je hoeft geen wijnkenner te zijn om de keuze van de sommelier te kunnen waarderen. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bekijk onze messcherpe aanbiedingen en verras je geliefde op een gastronomisch weekend op topniveau in een sterrenrestaurant met overnachting.
Kromme Dissel Arrangement zevengangendiner met overnachting Bilderberg Hotels.
Het Kromme Dissel Arrangement. Ervaar een gastronomische avond met een onvergetelijk zevengangendiner in De Kromme Dissel. Inclusief overnachting in de Villakamer, uitgebreid ontbijt, het kookboek Inspiratie, voucher voor lunch met 2e persoon gratis en gebruik van zwembad en sauna. per verblijf met 2 personen.
Culinair op sterrenniveau De wereld is Kras.
Toprestaurants met Michelinster. Toon 23 reizen. Vanaf 89 per persoon. Dat kan met een michelinster arrangement van Kras! Geniet van een voortreffelijk diner in een toprestaurant en verblijf in een comfortabel hotel inclusief ontbijt; een heerlijke avond uit! Verfijn uw keuze.

Contacteer ons